Beste Nilfisk støvsugere i test

Rangeringen er basert på støvsugerens funksjoner, design, pris samt diverse tester.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Merke

Energiklasse

Lydnivå

0

Vekt

0

Ladetid

0

Generelt om støvsugere fra Nilfisk

Blant alle de ulike Nilfisk støvsugerne, finner du mange forskjellige modeller.

Den vanlige støvsugeren: Den vanlige støvsugeren er et populært valg og det smarte ved den vanlige støvsugeren av merket Nilfisk er størrelsen og effekten. Nilfisk er kjent for å lage små og smarte støvsugere uten at de går på kompromiss med effektiviteten.

Alle de vanlige støvsugerne er nemlig utrolig effektive når det kommer til sugekraft. Du kan altså være helt sikker på at du får en effektiv støvsuger, selv om den er liten.

2 i 1 støvsuger:  Med en 2 i 1 støvsuger kan du lett klare hele huset på en gang. Du er ikke begrenset av en irriterende ledning og i tillegg kjører støvsugeren lenge når den er ladet helt opp.

I tillegg kan du enkelt klikke av den håndholdte støvsugeren og ta vinduskarmer og andre vanskelige steder. Denne trådløse støvsugeren kommer med en smart ladestasjon som ikke tar mye plass og kan uten problemer plasseres akkurat der du vil.

Den håndholdte støvsugeren: En håndholdt støvsuger er utrolig smart og kan lett tas frem når du skal støvsuge litt smuler på bordet eller hvis du har sølt havregryn på kjøkkenet. Det krever ikke spesielt mye å ta frem denne, og den er selvfølgelig også poseløs. Du sparer dermed penger på dyre støvsugerposer og så kan du støvsuge akkurat passe tid på en oppladning.

Nilfisk Støvsuger – førstevalget hos den profesjonelle

Nilfisk har vært i bransjen i mange år og har vært et av de foretrukne valg i den profesjonelle bransjen. Den første Nilfisk støvsugeren kom til verden i 1910.

Det var også den første elektriske støvsugeren i hele verden. Siden den gang har Nilfisk vært spesialister i å produsere støvsugere og har dermed også vært synonym med støvsugere for mange generasjoner av nordiske forbrukere.

Hva får jeg når jeg kjøper en Nilfisk støvsuger?

Nilfisk støvsugere fås i forskjellige prisklasser og det er fokus på ulike områder. Størstedelen av de effektive Nilfisk støvsugerne, har enormt lavt energiforbruk og svært gode filtre.

Dette er blant annet noen av de kravene en moderne forbruker har til en støvsuger, og dette lever Nilfisk også op til. Med et lavt energinivå og et av markedets beste HEPA-filtere, er det altså snakk om noen gode støvsugere til en normal husholdning i Norge.

Hvem er Nilfisk?

Nilfisk er en av de få bedriftene som har spesialisert seg i støvsugere og deretter utvidet i den retningen. Derfor er de på mange måter også støvsugerens grand old man, og de er faktisk fra Danmark. De står for kvalitet og ikke minst brukervennlighet. De har vært en del av nordiske hjem i mer enn 100 år og de har gjort seg særlig bemerket innenfor industristøvsuging.

Dette fokuset på støvsugeren gjør Nilfisk til et av de sterkeste merkene på markedet når det kommer til støvsuging. Det er nemlig deres hovedoppgave. Derfor vet du også at du får en støvsuger i toppkvalitet uten for mye styr. Du får altså en ergonomisk støvsuger med god, solid sugeevne, inspirert av et industrielt og effektivt design.

Er en Nilfisk støvsuger allergivennlig?

En støvsugers allergivennlighet avhenger utrolig mye av filteret. De fleste støvsugerne fra Nilfisk er utstyrt med et såkalt HEPA-filter, som tar over 99% av partiklene i luften. Det gjør Nilfisk støvsugeren til et opplagt valg for allergikeren. Det er ofte sånn at luften som kommer ut av en Nilfisk er renere enn den som er utenfor. Dermed så renser du faktisk luften hver gang du skrur på Nilfisk støvsugeren. Det er jo ganske smart.

Når du skal velge en allergivennlig støvsuger, så skal du først og fremst sørge for at sugeevnen er på topp. Og det er den hos Nilfisk. Et godt filter vil deretter sørge for å holde på partiklene, så de ikke støver i luften når du støvsuger. Et HEPA-filter kan for eksempel holde på alle partikler som er større enn 0,3 µm (mikrometer). Det er praktisk talt ikke så mye som er mindre enn det.

Nilfisk støvsugere gjennom tidene

Den første støvsugeren fra Nilfisk kom på markedet i 1910 og veide over 17 kilo. Det var en stor maskin, men den ble raskt populær i de norske hjem. Faktisk så ble den så populær at de valgte å fokusere utelukkende på utvikling og salg av støvsugere. I 1920 kunne de derfor lansere modellen M20 som for alvor fikk Nilfisken, som man kalte den, ut i de norske hjem.

Nilfisk var i mange år også kjent for andre produkter og de stod blant annet for produksjonen av den klassiske, danske motorsykkelen Nimbus frem til 60-tallet. Det var allikevel fremdeles støvsugere som var Nilfisks varemerke og i 1954 rundet de 1 million solgte støvsugere på det europeiske markedet. Siden da utvidet de til Amerika, der de skulle utvide produksjonen helt fremt til 1990-tallet.

Etter 11. September 2001 opplevde Nilfisk stor fremgang i USA fordi den amerikanske regjeringen spurte Nilfisk om de kunne stå for industristøvsugere til å suge opp alle materialene med asbest fra de ruinerte bygningene. Nilfisk var på daværende tidspunkt helt nede og ordren ble det som reddet Nilfisks fremgang i USA.

På grunn av Nilfisks erfaring fra industristøvsugingsområdet, var det også de som ble spurt om de kunne produsere noe til å spore miltbrannbakterier i brev umiddelbart etter terrorangrepet. De mange årene inne i produksjonen av industristøvsugere og bakterietette støvsugere gjorde forskjellen for Nilfisk som fikk en stor ordre på bakgrunn av en tragisk hendelse.

I dag er Nilfisk et selskap i milliardklassen som dekker over 45 land og tusenvis av ansatte. De beskjefter seg primært med industrirengjøring fra høytrykksspylere til tepperensemaskiner. De har dog ikke helt sluppet hjemmet enda, og du kan selvfølgelig kjøpe en Nilfisk støvsuger som gjør hjemmet skinnende rent og renser luften samtidig.