Beste Miele støvsugere i test

Rangeringen er basert på støvsugerens funksjoner, design, pris samt diverse tester.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Merke

Energiklasse

Lydnivå

0

Vekt

0

Ladetid

0
#1
Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline
Sugeevne 95
Strømforbrug 95
Støjniveau 95
Design 95
Dagens beste pris 2.399 kr
Til butikk
#2
Miele Complete C3 Cat&Dog
Sugeevne 95
Strømforbrug 95
Støjniveau 95
Design 95
Dagens beste pris 2.469 kr
Til butikk
#3
Miele Complete C3 Powerline. 10 stk. på lager
Miele Complete C3 Powerline
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens beste pris 2.129 kr
Til butikk
#4
Miele Complete C3 Silence EcoLine
Sugeevne 75
Strømforbrug 85
Støjniveau 90
Design 79
Dagens beste pris 2.390 kr
Til butikk
#5
Miele Complete C3 HomeCare EcoLine
Sugeevne 75
Strømforbrug 90
Støjniveau 85
Design 80
Dagens beste pris 2.390 kr
Til butikk
#6
Miele Classic C1 Powerline
Sugeevne 80
Strømforbrug 75
Støjniveau 82
Design 81
Dagens beste pris 1.329 kr
Til butikk
#7
Miele Complete C2 Powerline
Sugeevne 80
Strømforbrug 70
Støjniveau 85
Design 79
Dagens beste pris 1.789 kr
Til butikk
#8
Miele Complete C3 Comfort
Sugeevne 80
Strømforbrug 75
Støjniveau 78
Design 77
Dagens beste pris 4.077 kr
Til butikk
#9
Miele Classic C1 Powerline
Sugeevne 80
Strømforbrug 75
Støjniveau 72
Design 73
Dagens beste pris 1.690 kr
Til butikk
#10
Miele Complete C2 Graphite Grey
Sugeevne 70
Strømforbrug 75
Støjniveau 73
Design 72
Dagens beste pris 1.939 kr
Til butikk
#11
Miele støvsuger - Blizzard CX1 Excellence PowerLine - SKCF3
Miele Blizzard CX1 Excellence
Sugeevne 70
Strømforbrug 72
Støjniveau 74
Design 69
Dagens beste pris 3.390 kr
Til butikk
#12
Miele Blizzard CX1 comfort
Sugeevne 70
Strømforbrug 72
Støjniveau 73
Design 71
Dagens beste pris 6.178 kr
Til butikk
#13
Miele Complete C3 HEPA
Sugeevne 72
Strømforbrug 75
Støjniveau 70
Design 69
Dagens beste pris 1.949 kr
Til butikk
#14
Miele Complete C2 Red Edition
Sugeevne 75
Strømforbrug 70
Støjniveau 73
Design 69
Dagens beste pris 1.999 kr
Til butikk
#15
Miele Complete C3 Score
Sugeevne 70
Strømforbrug 68
Støjniveau 72
Design 69
Dagens beste pris 3.049 kr
Til butikk
#16
Miele Triflex HX1 SMUL0
Sugeevne 69
Strømforbrug 70
Støjniveau 65
Design 62
Dagens beste pris 4.699 kr
Til butikk

Generelt om Miele støvsugere

Det tyske merket Miele, er kanskje det mest velkjente støvsugermerket på det norske markedet. De har eksistert i mange år og en Miele-støvsuger har funnet veien til veldig mange norske hjem. Dette skyldes blant annet den gode tyske kvaliteten som sikrer at støvsugeren varer i mange støvsugertimer – og dermed holder i mange år.

Kvaliteten på Miele støvsugere er høy. Dette skyldes Mieles visjon og slogan “Immer Besser”, som på norsk kan oversettes til “Alltid bedre”. Her skal man forstå at Miele alltid streber etter å lage bedre produkter – både bedre enn deres tidligere produkter og bedre enn konkurrentenes.

Hvorfor velge en støvsuger fra Miele?

Miele er et velkjent merke innenfor en rekke harde hvitevarer og de fremstiller utrolig mange lekre produkter til alle slags husstander. Miele støvsugere har mange forskjellige funksjoner og du kan garantert finne en støvsuger som passer til dine behov. Miele støvsugere er generelt gode når det kommer til energiforbruk og sugeevne.

Det viktigste ved en støvsuger er å få alt skittet og støvet støvsuget, og her er god sugekraft veldig viktig. Miele støvsugere har flott design og du kan lett styre alle funksjonene. Det hærer nesten alltid med flott tilbehør som bidrar til et renere hjem med Mieles støvsugere. Forskjellige munnstykker sørger for at du kan få det rent selv der hvor det er vanskelig å komme til.

Miele er kjent for å ha god kvalitet i alle produktene sine, og derfor kan du også regne et godt produkt hvis du kjøper en støvsuger av merket Miele.

Miele støvsugerserier – forskjellen på C1, C2 og C3

Miele C3 støvsuger – den mest populære

Miele C3 er den tyske produsentens største og mest effektive støvsugerserie – her får du den beste rengjøringseffekten, siden den motoren som sitter i modellene er de største som Miele har produsert. Miele Complete C3 lages i flere kombinasjoner som passer til ulike behov. Det lages blant annet en modell som heter Miele Complete C3 Silence Ecoline, som har fokus på lydnivå og energiforbruk. I tillegg lager de en modell som heter Miele Complete C3 Cat & Dog med et spesielt turbomunnstykke, som henvender seg til kjæledyreiere.

Miele C2 støvsuger – den mellomste

Miele C2 modellserien er lillebroren til Miele C3 modellserien, som er beskrevet ovenfor. Miele C2 kan mange av de samme tingene som C3, men er typisk i en lavere prisklasse, og har dermed også typisk et mindre godt filter, en lidt mindre motoreffekt og færre tilhørende munnstykker. Det avhenger dog litt på hvilken modell man ser på, der Miele C2 Powerline eksempelvis har samme sugeevne som Miele Complete C3 Powerline, men med et litt mindre design og et knapt så godt filter som C3.

Miele C1 støvsuger – liten og handy

Miele C1 er den minste modellen i Mieles sortiment av støvsugere, som har et vesentlig mindre design og som er enda mer prisvennlig enn de to storebrødrene. Miele C1 har også mindre tilbehør inkludert og henvender seg til små husholdninger, der det ikke er plass til en stor støvsuger. Denne lille modellen passer godt inn i de fleste skap og den leverer også et flott støvsugingsresultat til tross for størrelsen.

Miele produserer et bredt utvalg av støvsugere innenfor hver serie, og det er viktig at du leser deg opp på hver enkelt støvsuger før du kjøper. Noen av støvsugerne er for eksempel mer stillegående enn andre, og det kan være en stor fordel for deg som bor i leilighet. I tillegg kan det også følge med spesielle munnstykker som kan være en fordel hvis du har mange gulvtepper, mye tregulv eller har fliser hjemme hos deg.

Vanlig støvsuger

Mieles vanlige støvsugere presterer generelt sett supergodt på hardt underlag. Støvsugeren er god på både tregulv og fliser. I tillegg scorer støvsugeren generelt også høyt når det kommer til tepper og kan godt støvsuge tepper hjemme hos deg. De vanlige støvsugerne har god aksjonsradius og kan stilles inn i høyden med teleskoprøret, så man har god holdning når man støvsuger. Det kommer alltid masse tilbehør med til alle støvsugerne og derfor kan du uten problemer støvsuge både møbler og fuger. Det sikrer altså stabil rengjøring også på de vanskeligste stedene.

Miele støvsugere til hundeeiere

Støvsugere til dyrehår er noe som Miele også har tenkt på, siden det finnes så utrolig mange dyreeiere i vårt ganske land. Dyrene våre er akkurat som våre elskede barn og derfor skal de også ha plass til å boltre seg i hele hjemmet. Det er dessverre sånn at de fleste katter og hunder røyter utrolig mye og med spesiallagde munnstykker kan man lynraskt få styr på hårsituasjonen og få et rent og pent hjem. Du får raskt sugd opp alle hårene og så kan du bare nyte det rene hjemmet ditt helt til du skal støvsuge igjen for å få med alle hårene. Dessuten kan du også få en robotstøvsuger til dyrehår, hvis det er noe du vil ha.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en fantastisk oppfinnelse og du kan enkelt stille den inn så den støvsuger når du er på jobb. Man kan altså forlate et skittent hjem og komme hjem til et rent og pent hjem – det er utrolig smart! En robotstøvsuger fra Miele er utstyrt med mange smarte funksjoner, og du kan for eksempel lage en virtuell vegg så støvsugeren ikke kjører steder du ikke vil at den skal kjøre. Støvsugeren kommer med en ladestasjon som du kan plassere hvor du vil.

Fordelen med en robotstøvsuger er at lydnivået er utrolig lavt og de bråker ikke mer enn en helt vanlig samtale. Så hvis det er litt stress hjemme hos deg før en bursdag eller før det kommer gjester, så kan du lett sette i gang støvsugeren, mens du fokuserer på maten.

Beste Miele støvsugere i test

Som du kan se overfor, så er Miele støvsugere laget i svært høy kvalitet og har vært med i en hel del støvsugertester de siste årene. En av de nyeste testene var hos Forbrukerrådet Tænk. Her ble Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline testvinneren. Denne Miele støvsugeren er kåret til best i test med en score på 73%. Dette var i en stor test i 2018.

Les hele støvsugertesten fra Forbrukerrådet Tænk her. Mer deg at det krever et abonnement for å lese støvsugertesten.

I tillegg har det vært en rekke andre Miele Støvsugertester som blant annet en test av Miele Complete C3 Cat&Dog støvsugeren. Denne støvsugeren er testet hos amerikanske TrustedReview.com, der den får en karakter på 4,5/5. Les Miele støvsugertesten ved å følge linken.

Generelt kan det godt lønne seg å kjøpe en støvsuger fra Miele. Dette skyldes at de testene som er gjort viser at produktet leverer som det skal. Modellene er særlig hardføre og er kvalitetsstemplet til å kunne holde flere generasjoner – selv om de blir mye brukt. Se alle Miele støvsugere på Miele egen hjemmeside..

Hva er Miele gode til?

Miele har siden starten begynnelsen 1900-tallet produsert husholdningsprodukter med fokus på kvalitet. De har hele tiden tilbudt kundene sine produkter som setter standarden for holdbarhet, prestasjon, betjeningskomfort, design, energieffektivitet og service.

Dette er også noe som kommer til uttrykket gjennom mottoet deres “Immer Besser” som grunnleggerne Carl Miele og Reinhard Zinkann skrev på deres aller første maskiner og som fremdeles preger alle Mieles produkter den dag i dag. Selskapet konsentrerer seg som merket Miele og markedsposisjonen i den beste klassen.

Ifølge Miele står de for langsiktige vurderinger og handlinger, verdier og mål med kontinuitet, samarbeidsbaserte handlinger overfor kunder og leverandører.

Hvilke krav har du til din Miele støvsuger

Miele har mange forskjellige støvsugerserier, som alle og en tjener et bestemt formål i den daglige husholdningen. De leverer støvsugere i de fleste prisklasser, alt etter hvilke funksjoner man vil ha med en støvsuger.

En av de absolutt viktigste grunnstenene i produksjonen av Miele’s støvsugere er den høye kvaliteten og den lange levetiden. Dette er et fellestrekk for alle modellene deres, som ellers skiller seg ut på sugeevne, energinivå, støynivå, utstyr og design. En av de mest populære modellseriene er Complete C3 som har spesielt kraftig prestasjonsevne.

Dette er en robust serie som kan suge opp alt fra gulvet ditt og har opptil 12 meters arbeidsradius. Den har et støvsugerposevolum på 4,5 liter – det holder driftskostnadene nede. Skal du ha en Miele støvsuger, ås kan Miele Complete C3 serien være et svært godt valg.

Miele støvsugere – holdbarhet lenge leve!

Miele støvsugere kan enkelt holde i ti år hvis man bare passer på den. Miele prioriterer høy kvalitet.

Fra konsept til ferdig støvsuger. Miele’s støvsugere utvikles og fremstilles utelukkende på egne fabrikker.

På slutten av produksjonsprosessen funksjonstestes hver eneste støvsuger grundig. Ikke minst med denne omhu oppnår vi fremragende kvalitet og lang levetid hos Miele. Alle elementene i støvsugeren er designet til å holde lenge og til å bli brukt flittig til å bekjempe støv i huset eller leiligheten.