Beste hundehår støvsugere i test

Rangeringen er basert på støvsugerens funksjoner, design, pris samt diverse tester.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Merke

Energiklasse

Lydnivå

0

Vekt

0

Ladetid

0
#1
Miele Complete C3 Cat&Dog
Sugeevne 95
Strømforbrug 95
Støjniveau 95
Design 95
Dagens beste pris 3.199 kr
Til butikk
#2
Bosch BGS5335
Sugeevne 90
Strømforbrug 90
Støjniveau 90
Design 90
Dagens beste pris 2.788 kr
Til butikk
#3
Bosch BGLS4PET2
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens beste pris 2.211 kr
Til butikk
#4
Bosch BGL6PET1
Sugeevne 75
Strømforbrug 76
Støjniveau 77
Design 78
Dagens beste pris 2.824 kr
Til butikk
#5
Bosch BGS41PET1 Pro Animal
Sugeevne 75
Strømforbrug 75
Støjniveau 75
Design 75
Dagens beste pris 3.390 kr
Til butikk
#6
Nilfisk Select Pet Care
Sugeevne 73
Strømforbrug 73
Støjniveau 73
Design 73
Dagens beste pris 3.699 kr
Til butikk
#7
Nilfisk Select Comfort LGRCO13P08A1-B-HFN
Sugeevne 70
Strømforbrug 72
Støjniveau 73
Design 69
Dagens beste pris 3.299 kr
Til butikk
#8
Nilfisk Select MBCO13P08A1-HFN
Sugeevne 70
Strømforbrug 72
Støjniveau 69
Design 68
Dagens beste pris 2.899 kr
Til butikk

Alle modellene på denne side har et turbo-munnstykke, som følger med og gjør dem mer effektive på hundehår og dyrehår.

Husdyr i hjemmet?

Veldig mange nordmenn elsker å ha husdyr og det kan også være en fantastisk god ide. Husdyr er nemlig med på å skape glede og godt humør i et hjem. En vesentlig ulempe ved å ha husdyr, uansett om det er en katt, hund eller noe helt annet, er hårene. Hvis du eier en hund eller en katt så vet du garantert hvor mye de rent faktisk kan røyte – noen mer enn andre, selvfølgelig.

Her på Støvsugertest.no, har vi samlet de beste støvsugerne til husdyr – både til katte- og hundehår. Felles for alle støvsugerne er at de har et turbomunnstykke som følger med, og som bruker flere krefter på å få opp alle de små dyrehårene. Hvis du eier et eller flere kjæledyr, så kan du klike deg videre til oversikten over støvsugere til hundehår eller kattehår.

Hundehår og støvsuging

Du har kanskje opplevd at hjemmet ditt er fullt av hundehår og de vil du selvfølgelig helst fjerne. Derfor tar du frem støvsugeren og begynner, men hårene vil bare ikke vekk. De små hundehårene kan nemlig være utrolig vanskelige å få bort, spesielt fra tepper, sofaer og stoler som er laget av mikrofiberstoff. Hundehår og andre dyrehår har det nemlig med å samle seg under de små fibertrådene.

Hvorfor en støvsuger til hundehår?

Mange av produsentene som lager støvsugere, lager også støvsugere som er spesielt egnet til å støvsuge hundehår. Da mange katte- og hunderaser har en tendens til å røyte, så vet produsentene også at mange mennesker har et spesifikt behov for å få bort nettopp disse hårene når de støvsuger.

En støvsuger som er spesielt egnet til å støvsuge hår kan være laget på flere forskjellige måter. Den kan for eksempel ha et turbomunnstykke som er velegnet til å støvsuge hårene, eller den kan ha en turbo-sug-funksjon som gjør at det suges ekstra mye når man aktiverer den.

Hva kjennetegner en god støvsuger til dyrehår?

Som utgangspunkt kan faktisk de fleste støvsugere støvsuge dyrehår, men noen er bare mye bedre enn andre. Vi har samlet de absolutt beste støvsugere til dyrehår her på siden. Grunnen til at disse støvsugerne er best egnet er den høye sugeevnen, samt det turbomunnstykket som følger med som er ekstra effektivt når man skal samle opp hår fra gulvet. Hvis man støvsuger hår med en ikke så effektiv støvsuger, ser man ofte at hårene sitter fast på munnstykket og gjør støvsugeren enda mindre effektiv når det kommer til sugeevne.

Hvis du trenger en effektiv støvsuger til hundehår eller kattehår, så er alle modellene i tabellen ovenfor et sikkert valg som gjør det mye renere og sørger for færre hår i hjemmet ditt.

Hvorfor velge en støvsuger til hundehår?

En større og større andel av nordmenn i dag lider av allergi av et eller annet slag. Det finnes mange forskjellige typer hjem. Noen har mer behov for en støvsuger med en kraft sugeevne enn andre. Dyreeiere og spesielt hundeeiere har spesielt bruk for en støvsuger som er spesialutviklet til å støvsuge hundehår. Akkurat på samme måte som at man har støvsugerhoder som er velegnet til harde gulv og andre som er tilpasset til å støvsuge gulvteppe, så har man også utviklet spesielle støvsugerhoder som er spesielt gode når det kommer til å støvsuge hundehår og kattehår.

Hvis man er hundeeier eller katteeier og hvis man har et dyr som røyter mye, så er det en god ide å velge en støvsuger som er tilpasset til dyrehår. Når man skal velge seg en ny støvsuger er det derfor lurt å vurdere hva man skal bruke den til. Er man hundeeier er det derfor alltid lurt å velge en støvsuger til hundehår. Man kan også velge en god robotstøvsuger til hundehår, som effektivt kan holde hårmengden fra kjøledyrene dine nede.

Hva er fordelene ved en dyrehårstøvsuger?

Det finnes som kjent mange typer støvsugere og de har hver især sine særlige spesifikasjoner. Når man er hundeeier, vil det være en betydelig fordel å velge en støvsuger som har et spesielt hode eller en spesielt kraftig sugeevne så man kan sikre seg at man ikke skal stoppe støvsugingen i tide og utide for å tømme støvsugerhodet for alt det den ikke klarer å støvsuge og som bare setter seg i hodets børster.

En støvsuger til hundehår eller dyrehår er spesielt utviklet så den har et såkalt turbohode som gjør det lettere som hundeeier å holde hjemmet rent og pent og fritt for hundehår. Ved å velge en støvsuger til dyrehår vil man sikre at det går litt lettere med rengjøringen, og man ikke trenger å stoppe støvsugingen hele tiden, men bare kan støvsuge som man vil og være helt sikker på at den gjør det den skal. Det er spesielt den kraftige sugeevnen som vi lsikre at små og lette katte- og hundehår rent faktisk blir støvsugd.

Hvis man er en barnefamilie der man har små barn som krabber rundt på gulvet og leker, er det også noe som er lurt å ta med i vurderingen. Med en god støvsuger er det lettere å ta hensyn til barna og sikre at de ikke plutselig har masse hundehår på lekene de leker med og putter i munnen.

Hvilke merker er ledende innen støvsugere til hundehår?

Heldigvis for deg som forbruker er det stor konkurranse på markedet for støvsugere til hundehår. Både Electrolux, Bosch, Miele, Hoover og Nilfisk har alle sammen laget supergode modeller av støvsugere til dyrehår. Dette sier også noe om at det er stort behov for å kunne velge en støvsuger til hundehår når så mange produsenter utvikler produkter og derfor går inn i kampen om den beste støvsugeren til dyrehår.

Felles for alle produktene er at de har et helt spesielt munnstykke, som har en turbofunksjon som gjør støvsugingen av hundehår spesielt effektiv. Mnage husstander har dyr og særlig hunder og katter, så derfor er det også behov for at det er konkurranse på området og det skal man bare være glad for som forbruker, for det betyr at det er mange gode produkter og derfor er det også en stor sjanse for at man kan velge en svært god støvsuger til hundehår.

Forskjellige typer støvsugere til dyrehår

Vanlig støvsuger til dyrehår

Med en vanlig støvsuger med et turbomunnstykke til dyrehår, kan du lett og raskt får rengjort gulvene dine for dyrehår. Husdyr er fremdeles utrolig populære, og det finnes heller ikke en bedre følelse enn å komme hjem til en glad hund eller katt som venter på deg. Dyr er fantastiske, men de røyter allikevel utrolig mye, spesielt når de skal felle pelsen før sommeren. En vanlig støvsuger er et veldig populært valg og nå man du bli kvitt dyrehår med den også.

Se alle best i test støvsugere her.

Poseløs støvsuger til dyrehår

Den poseløse støvsugeren er en genial oppfinnelse og dermed sparer du utgiftene på dyre støvsugerposer som skal passe i både merke og størrelse. En poseløs støvsuger er ikke spesielt annerledes enn en normal støvsuger, den har bare en beholder i stedet for en støvsugerpose. Typisk er denne beholderen en smule mindre enn en støvsugerpose, men du kan lett ta den av og derfor bare tømme den i søppelkassen hver gang du har støvsugd.

Du kan også støvsuge flere ganger uten å skulle tømme den, men når du tømmer beholderen hver gang, så setter det seg ikke støv og skitt langs sidene i beholderen. Når du kjøper en poseløs støvsuger er det slutt på å kaste bort penger på støvsugere fordi det ikke kommer andre utgifter enn det som støvsugeren koster i seg selv.

Se alle poseløse støvsugere her.

Trådløs støvsuger til dyrehår

Alle som har støvsugd en eller gang i livet sitt, vet at det er irriterende når man blir nødt til å skifte stikkontakt og ikke bare kan gå dit man vil med støvsugeren. Med en trådløs støvsuger kan du komme deg rundt i ehle huset uten å bli begrenset av noe som helst. Du trenger ikke løfte noen ledninger for å komme forbi støvsugeren, nei, du kan faktisk bare støvsuge akkurat hvor du vil.

En trådløs støvsuger krever at man lader den opp en gang imellom, og derfor er det veldig viktig å huske at man lader støvsugeren før man planlegger å gjøre rent hjemme. En trådløs støvsuger betyr at man kan støvsuge helt ubegrenset og bare mye lettere enn med en vanlig støvsuger med ledning.

Se alle trådløse støvsugere her.