Beste Electrolux støvsugere i test

Rangeringen er basert på støvsugerens funksjoner, design, pris samt diverse tester.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Merke

Energiklasse

Lydnivå

0

Vekt

0

Ladetid

0
#1
Electrolux Ease C4 EC41-ANIM
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens beste pris 1.199 kr
Til butikk
#2
Electrolux Euoc9green Ultraone Green Støvsuger - Svart
Electrolux EUOC9GREEN Ultraone
Sugeevne 85
Strømforbrug 85
Støjniveau 85
Design 85
Dagens beste pris 1.590 kr
Til butikk
#3
Electrolux Pure C9 PC91-GREEN
Sugeevne 75
Strømforbrug 78
Støjniveau 79
Design 77
Dagens beste pris 2.159 kr
Til butikk
#4
Electrolux ESP74GREEN
Sugeevne 75
Strømforbrug 78
Støjniveau 78
Design 77
Dagens beste pris 1.039 kr
Til butikk
#5
Electrolux Pure D9 PD91-GREEN
Sugeevne 70
Strømforbrug 70
Støjniveau 68
Design 65
Dagens beste pris 2.131 kr
Til butikk
#6
Electrolux PC91-6MB Pure C9 Misty Blue
Sugeevne 65
Strømforbrug 68
Støjniveau 67
Design 68
Dagens beste pris 3.799 kr
Til butikk
#7
Electrolux PureC9 Remote Grip Space Teal Metallic
Sugeevne 68
Strømforbrug 66
Støjniveau 67
Design 65
Dagens beste pris 2.449 kr
Til butikk
#8
Electrolux PureC9 Raspberry Red
Sugeevne 69
Strømforbrug 65
Støjniveau 62
Design 60
Dagens beste pris 2.199 kr
Til butikk

Generelt om støvsugere fra Electrolux

Når det handler om støvsugere, er det stor sannsynlighet for at du har hørt om merket Electrolux. Det er det en enkel grunn til. Støvsugere fra Electrolux er et svært populært valg her i Norge. En Electrolux støvsuger er det helt riktige valget for deg som vil ha en pålitelig, testvinnende og effektiv støvsuger.

Mange av Electrolux støvsugerne som du finner på denne siden, står her enten fordi den er blitt kåret som testvinner, eller fordi det er det absolutt mest populære valg blant forbrukerne. Under kan du lese mer om de beste Electrolux støvsugere, blant annet om funksjoner, spesifikasjoner og design. God leselyst!

Electrolux støvsuger – et populært valg

Som overskriften antyder så er Electrolux støvsugere svært populære på det norske markedet. Electrolux er faktisk det mest populære merket når man ser på antall solgte modeller og dermed har merket også den største markedsandelen.

Det er mange gode grunner til at støvsugerne deres er så populære, men det er spesielt et par ting som er verdt å trekke frem. Først og fremst så lager Electrolux superflotte støvsugere med moderne design – flere av støvsugerne deres har mye farge og ser nærmest futuristiske ut.

I tillegg så ligger modellene i et prisleie der andre merker fort kan bli for dyre. Dette kombinert med at Electrolux har vunnet mange tester, gjør at flere og flere rett og slett velger å investere i en støvsuger fra Electrolux. Øverst på denne siden kan du se de mest populære modellene og kanskje selv bli inspirert til ditt neste kjøp.

Hvorfor velge en støvsuger fra Electrolux?

Er du på jakt etter en ny støvsuger kan du med fordel kjøpe en støvsuger fra merket Electrolux. Electrolux støvsugere klarer seg generelt veldig bra i tester og flere av modellene er testvinnere. Electrolux støvsugerne gjør det også bra i forbrukerrådet TÆNK, hos det svenske teknologimagasinet og i anmeldelser fra brukere på flere norske hjemmesider.

Forbrukerrådet TÆNK gjennomtester støvsugerne og derfor kan man stole 100% på disse testene. Klarer en støvsuger seg bra gjennom en sånn test kan man godt regne med å få et produkt som klarer de utfordringene som står i produktbeskrivelsen.

Anmeldelsene fra brukere er også et peilemerke, siden dette er kjøpernes erfaringer. Du kan lese om daglige erfaringer fra kjøpere og de kan beskrive hva som gikk bra og hva som var mindre bra. Alt i alt klarer Electrolux støvsugerne seg veldig fint generelt og derfor kan den neste støvsugeren din med fordel bli en Electrolux støvsuger.

En Electrolux støvsuger av gjenbruksplast

Svært mange av støvsugerne du kan kjøpe fra Electrolux, er produsert i gjenbruksmateriale som skåner miljøet så mye som mulig. Det står på alle støvsugerne deres, hvor mye av støvsugeren som er produsert i gjenbruksplast, men det kan gå fra alt fra 40% til 100% gjenbruksplast.

Hvis du er en som synes det er viktig med miljøet, kan du med fordel se nærmere på en Electrolux støvsugere, siden de både er miljøvennlige, allergivennlige og svært energieffektive. Hver modell har et EU datablad, der du kan lese om den enkelte støvsugers spesifikasjoner og dermed se hva den bruker av energi, hvor støvsvak den er og hvor god sugeevne støvsugeren har.

Et eksempel på en Electrolux støvsuger i gjenbruksplast er Electrolux EUO9GREEN og Electrolux EUS8GREEN.

Forskjellige Electrolux støvsuger modeller

Det finnes mange forskjellige modeller fra Electrolux som blant annet inkluderer UltraOne serien, UltraSilencer serien, SilentPerformer serien og UltraFlex serien.

Electrolux støvsugerne er veldig like, men også veldig forskjellige. Du kan velge å kjøpe en støvsuger med støvsugerposer som hygienisk samler alt det støvet som du støvsuger opp fra gulvet. Dette er en fordel med folk med allergi og astma.

I tillegg kan du kjøpe en støvsuger uten pose som har en beholder til støvet. Denne beholderen kan tømmes direkte ned i søppelkassen og du kan enkelt tømme støvsugeren din hver gang du har støvsugd. Electrolux har også lansert trådløse støvsugere som gir en helt annen fleksibilitet, siden du ikke trenger å skifte stikkontakt når du støvsuger. Dette er et populært valg når det kommer til støvsugere siden disse kommer med en beholder og ikke en støvsugerpose.

Noe av det viktigste å fokusere på når man skal kjøpe sin neste støvsuger, er sugekraft og tilbehør. Sugekraften skal selvfølgelig være så effektiv som overhodet mulig så du ikke trenger å gå over de samme stedene mange ganger for å få alt med. Hvis du har hun og har masse dyrehår i hjemmet, skal utstyret være på topp for å kunne få bort alle disse hårene. Da kan du få et rent og pent hjem selv om bestevennen din røyter i hele huset.

Electrolux UltraOne støvsugere

Electrolux UltraOne støvsugerserien finnes i flere former og farger og er en av de beste støvsugerseriene fra Electrolux. Her får du en støvsuger som er AAAA i alle kategorien den er målt i, inkludert rengjøringsevne på hardt gulv, rengjøringsevne på gulvteppe, støvutslipp og energiforbruk. Her scorer modellen i toppklasse og det er dermed en toppmodell fra Electrolux.

Electrolux UltraSilencer støvsugere

Electrolux UltraSilencer gir deg komfort med fremragende støvsuging og et usedvanlig lavt lydnivå på et av markedets laveste nivåer. Deres UltraSilencer serie er blitt svært populær over tid, siden du både kan få dem til en god pris, i tillegg til at du får gode resultater i tester. Den er spesielt god for personer som i leilighet siden lydnivået er ekstra lavt.

Forskjellige Electrolux støvsugere i test

Som du kanskje har lagt merke til, så er det mange Electroluxstøvsugere som er kåret til best i test. Mange av de støvsugertestene som blir utført i dag innebærer en Electrolux støvsugere. Dette skyldes at Electrolux lager noen svært gode modeller som både innebærer god kvalitet, et miljømessig persktiv og et innovativt perspektiv.

Hvis vi tar utgangspunkt i støvsugertest fra Forbrukerrådet Tænk, så ser vi at flere av deres “Best i test”-støvsugere er fra Electrolux. Senest i mars 2018 ble blant annet Electrolux EUO9GREEN UltraOne og Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer kåret til best i best med en score på 72 %. I den samme testen ble Electrolux ESP72DB SilentPerformer også kåret som best i test med en score på 71%. Dette skjedde på bakgrunn av en gjennomgående støvsugertest med fokus på rengjøringsevne, kvalitet og brukervennlighet. Les den omfattende testen av støvsugere her.

Forbrukerrådet Tænk har også laget en test med trådløse støvsugere som også inkluderer flere Electroluxmodeller. Her ser vi blant annet Electrolux PURE F9 Animal som en av toppscorerne i testen som ble utført i februar 2019.

Electrolux støvsugerne er dessuten et av de mest populære valgene blant brukerne, noe man kan se på alle anmeldelsene. Modellene får typisk veldig høye anmeldelser (5/5) – noe som tyder på at de også klarer støvsugertesten som blir utført i private hjem.

Electrolux UltraSilencer støvsugere er populære

En av de mest populære seriene fra Electrolux er UltraSilencer-serien. Kjennetegnet ved denne serien er den ekstremt gode utførelsen og det lave lydnivået. Mange modeller fra UltraSilencer-serien er testvinnere blant mange støvsugere.

Hvis du ser på listen overfor, så er mange av støvsugerne i toppen fra Electrolux UltraSilencer-serien. Vi anbefaler at du klikker inn på en av modellene og leser mer om hvorfor modellen er så god som den er.

Om utvalget av Electrolux støvsugere

Det generelle utvalget hos Electrolux er svært bredt. Electrolux er kjent for deres store utvalg som består av både vanlige støvsugere som er utstyrt med en støvsugerpose og med støvsugere som ikke har noen, dvs. De er poseløse.

Electrolux er en av de mest populære støvsugermerkene i Danmark, nettopp av denne grunnen. Det er noe for enhver smak og ethvert budsjett. Størstedelen av Electrolux’ støvsugere scorer gode karakterer i diverse tester, og Electrolux har selv uttalt at de har store ambisjoner på markedet for støvsugere.

På Støvsugertest.no, er vi svært positivt innstilt overfor støvsugerne fra Electrolux. Stort sett alle modellene deres leverer en svært god prestasjonsevne, ikke minst når man tar prisen med i betraktningen. Flere av modellene deres er da også plassert på listen vår, og de beste støvsugerne overhodet hvis vi ser på alle merkene. Denne listen kan du se på forsiden vår.