Beste Dyson støvsugere i test

Rangeringen er basert på støvsugerens funksjoner, design, pris samt diverse tester.

Vis filter Skjul filter

Maks. pris

0

Merke

Energiklasse

Lydnivå

0

Vekt

0

Ladetid

0
#1
Dyson V8 Absolute Plus
Dyson V8 Absolute Plus
Sugeevne 100
Strømforbrug 95
Støjniveau 95
Design 95
Dagens beste pris 4.190 kr
Til butikk
#2
Dyson V11 Absolute Extra
Dyson V11 Absolute Extra
Sugeevne 95
Strømforbrug 90
Støjniveau 95
Design 98
Dagens beste pris 6.890 kr
Til butikk
#3
Dyson V11 Absolute Extra Pro
Dyson V11 Absolute Extra Pro
Sugeevne 95
Strømforbrug 95
Støjniveau 95
Design 95
Dagens beste pris 8.990 kr
Til butikk
#4
Dyson V10 Cyclone Absolute
Dyson V10 Cyclone Absolute
Sugeevne 90
Strømforbrug 90
Støjniveau 87
Design 90
Dagens beste pris 5.290 kr
Til butikk
#5
Dyson V11 Torque Drive Extra
Dyson V11 Torque Drive Extra
Sugeevne 90
Strømforbrug 90
Støjniveau 90
Design 90
Dagens beste pris 6.390 kr
Til butikk
#6
Dyson V11 Floor Dock
Dyson V11 Floor Dock
Dagens beste pris 1.190 kr
Til butikk
#7
Dyson V10 Cyclone Motorhead
Dyson V10 Cyclone Motorhead
Dagens beste pris 4.490 kr
Til butikk
#8
Dyson V15 Detect Absolute
Dyson V15 Detect Absolute
Dagens beste pris 7.390 kr
Til butikk
#9
Dyson Outsize Absolute
Dyson Outsize Absolute
Dagens beste pris 8.290 kr
Til butikk
#10
Dyson Cool Tower AM07
Dyson Cool Tower AM07
Dagens beste pris 3.690 kr
Til butikk
#11
Dyson Pure Cool Me
Dyson Pure Cool Me
Dagens beste pris 3.490 kr
Til butikk
#12
Dyson Pure Cool Link Tower
Dyson Pure Cool Link Tower
Dagens beste pris 4.290 kr
Til butikk

Generelt om Dyson støvsugere

Ønsker du den en støvsuger som har et helt atypisk look og virkelig skiller seg ut? Så er en Dyson støvsuger noe for deg. Dyson støvsugerne kommer i unike design som er noe helt for seg selv og samtidig klarer de støvsugingen på beste mulige vis, Dyson har gode motorer som sikrer deg gode rengjøringsresultater på alle slags underlag.

Dyson støvsugere kommer med forskjellige funksjoner og det er helt opp til deg å velge hva du legger mest vekt på i forhold til hvilken støvsuger som blir din neste. Med et Dysonprodukt, kan du være sikker på at du får kvalitet og dermed får du også lett og raskt er rent og pent hjem igjen.

Dyson poseløse støvsuger – først på markedet

“I 1978 ble James Dyson frustrert over at støvsugeren hand sugde mindre og mindre. Da han tok den fra hverandre, så han at posen var helt tilstoppet med støv, så støvsugeren mistet sugestyrke. Han hadde akkurat utviklet et industrielt syklontårn som fjernet malingspartikler fra luften vha. sentrifugalkraft, for den fabrikken han arbeidet for. Men ville det samme prinsippet fungere med en støvsuger?”

Han gikk i gang. Fem år og 5.127 prototyper senere hadde han oppfunnet verdens første poseløse støvsuger. Er man lei av å skifte støvsugerpose og ha en stor, tradisjonell støvsuger hjemme, kan man med fordel vende blikket mot en Dyson støvsuger, som ikke har støvsugerpose. Dyson har i dag spesialisert seg på produksjon av poseløse støvsugere og trådløse støvsugere.

I dag selges Dysons produkter i mer enn 60 land. Dyson har vokst fra en mann med en ide til en verdensomfattende teknologibedrift som har ansatt over 1.000 ingeniører og har mange tusen ansatte. I dag er bedriften veldig fokusert på å videreutvikle selskapet med flere ideer og flere oppfinnelser. Mange av Dysons ansatte befinner seg i England, Singapore og Malaysia og de arbeider konstant på å finne opp nye og forbedre Dysons produkter.

Dysons trådløse støvsugere vinner en større og større markedsandel her i landet, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uten filter, men som fremdeles lever opp til de høyeste og siste kravene fra EU. Vi anbefaler at du leser grundig om produkter før du kjøper og dermed kan få et godt overblikk over hva en Dyson støvsuger egentlig er og hva den kan når man sammenligner med vanlige støvsugere.

Forskjellige Dyson støvsuger typer

2-i-1 støvsuger fra Dyson: Er du lei av å ta den store, gamle støvsugere ut av skapet når du skal støvsuge? Med en 2-i-1støvsuger fra Dyson har du mulighet for å ta en lett og elegant stangstøvsuger ut av holderen og raskt få unna rengjøringen og det er til og med uten en irriterende ledning.

Stangstøvsugere er veldig lette å raskt frem og du kan til og med klikke den lille håndholdte støvsugeren av og bare raskt få smulene vekk fra bordet eller fjerne støv fra vinduskarmen. De to støvsugerne er utrolig smarte, og det blir plutselig litt lettere å få unnagjort rengjøringen.

Robotstøvsugeren: Hvis du også er lei av å støvsuge hver uke og alltid har dårlig tid før du får gjester, er robotstøvsugeren kanskje noe for deg. Med en robotstøvsuger kan du lett få unna rengjøringen og du kan stille inn når roboten skal starte. Du kan altså få robotstøvsugeren til å støvsuge hjemme hos deg mens du ikke er hjemme. Det eneste du skal tenke på, er når du vil ha et rent hjem og så skal du huske å tømme beholderen med støv.

Robotstøvsugere bruker ikke dyre støvsugerposer, så det er ingen ekstra utgifter etter du har investert i denne smarte lille teknologiroboten. Etter at robotstøvsugeren har gjort rent, kjører den automatisk tilbake til ladestasjonen sin og gjør seg klar til når det blir på tide å gjøre rent for deg igjen.

Den vanlige støvsugeren: Dyson har også vanlige støvsugere i sitt sortiment og disse kommer i et helt fantastisk design. Designer noe som Dyson fokuserer på og de lager sine helt egne støvsugere. Man er ike i tvil når man ser en Dyson støvsuger og det er alltid gøy å ha noe som skiller seg ut litt. En vanlig støvsuger fra Dyson hjelper deg med å et lekkert og rent hjem igjen, og det hele går ganske lett.

Støvsugere kan lett manøvreres rundt i hjemmet og de kan lett stilles inn i høyden med teleskoprør så du ikke får ryggproblemer når du støvsuger. Det viktige med en støvsuger er sugekraften og der kan du regne med at Dyson støvsugeren får sugd opp alt det skittet og støvet som du ser når du støvsuger.

Leter du etter en bestemt type støvsugere, så kan du bare finne dem i menyen til høyre. Hvis du vil ha så mye som mulig for pengene, kan du se de mest populære støvsugerne i beste støvsugere i test her.

Dyson støvsuger test – Testkilder

Dyson er blitt et veldig kjent merke når det kommer til støvsugere. Det er fordi støvsugerne som regel er inkludert i tester av støvsugere.

En støvsugertest undersøker hvordan støvsugerens sugeevne er, hvor mye energi den bruker og hvordan de forskjellige munnstykkene virker på ulike gulvtyper. I en stor støvsugertest utarbeidet av det danske forbrukerrådet Tænk, har flere av Dyson støvsugerne på denne siden vært med.

Du kan lese hele testen av støvsugere her hos Forbrukerrådet Tænk.

Dyson V8 Absolute støvsuger test

Dyson V8 Absolute er en av de mest populære støvsugerne fra Dyson. Denne modellen er blitt testet i en rekke forskjellige støvsugertester, der alle spesifikasjoner, funksjoner og brukervennligheten er blitt testet til det fulle.

Dyson V8 Absolute får 96/100 i den store støvsuger testen hos GoodHousekeeping.com – les testen av Dyson V8 Absolute her.

Tek.no har også aget en stor støvsuger test der Dyson V8 har vært med. Her bliver modellen rangert som den beste støvsugeren i testen med en score på 89/100. Les støvsugertesten fra Tek.no her.

TrustedReview.com har også testet støvsugeren og her får den også toppkarakteren. – 5/5 stjerner. Konklusjonen er at støvsugeren er en svært kraftig og fleksibel, trådløs støvsuger som gjør det veldig bra. Den største anken ved støvsugeren er prisen Les det her.

Expertreviews.co.uk har også testet Dyson V8 Absolute, og her er karakteren også svært god. Modellen får svært positiv kritikk og en samlet karater på 5/5 stjerner Les testen fra Expertreviews.co.uk her.

Dyson støvsugere – den originale poseløse støvsugeren

Dyson støvsugeren er den opprinnelige poseløse støvsugeren som har vært i produksjon siden 1983 i England. Støvsugerne er kjente for flere ting. Blant annet er det den eneste støvsugeren i verden som ikke har noe filter i det hele tatt – samtidig som at den har en enestående teknologi som kan suge opp selv de minste partikler fra gulvet.

I 1978 fikk en ingeniør n ide. Han het James Dyson. Han var veldig lei av at støvsugeren hans ble dårligere og dårligere med tiden etter hvert som posen ble fylt og støv tilstoppet filtrene. Sugeevnen ble vesentlig forverret med tiden. Fem år med nytenking og utviklingsarbeid og 5000 prototyper, senere stod han med den endelige modellen – en poseløs støvsuger som ikke ble vesentlig forringet over tid.

Er en Dyson støvsuger verdt pengene?

Dyson støvsugere vinner større og større markedsandeler her til lands, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uten filter, men som stadig lever opp til de alle høyeste kravene fra EU. De fleste av de Dysonstøvsugerne som vi har testet er helt klart verdt pengene. Vi anbefaler at du klikker inn på noen av de forskjellige støvsugerne på siden og få en ide om hva en Dyson støvsuger er og hva den kan.